Gaziantepli Esnaflara Konut Müjdesi...

thumbnail

Gaziantep Şahinbey Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi ve İbrahim Özdemir Yapı İnşaat firması arasında konut yapımı için protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde odaya üye esnaflar indirimli konut alma imkanına sahip olacak. İlk etapta 400 konut ile başlayan proje kapsamında odadayla anlaşma imzalandı. Kentin 3 farklı noktasında yapılan daireler ile esnafların ev alma hayalleri gerçekleştirilecek.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Diğer

thumbnail

MemoNews Dergisi Özel Röpörtaj

Gaziantep'in önde gelen inşaat firmalarından İbrahim Özdemir Yapı İnşaat, çağa ayak uyduran bir bilinç ile teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yılda gerçekleştirdiği 600 konut ile kentin ve bölgenin parlayan yıldızı oldu. Üstlendiği projeleri ile insanların ihtiyaçlarına özel çözümler de geliştiren İbrahim Özdemir Yapı İnşaat, teknolojinin hızını yakaladığı sürece kendi performansının hızının da artacağını bilen bir anlayış ile yatırımlarını her geçen yıl arttırıyor. İbrahim Özdemir Yapı İnşaat, sektöründeki hızlı değişimi takip ederek kalite odaklı yaklaşımı ve çevre bilinciyle alanında lider konumuna gelmeyi hedeflerken, hayata geçirdiği prestijli projeler, çevre dostu akıllı ev seçenekleri ile de insanlara konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımıyla, fark yaratan hizmetler sunmayı ve kendisinden sonra gelecek kuşaklara daha iyi bir yaşam miras bırakmayı hedefleyen İbrahim Özdemir Yapı İnşaat, yürüttüğü tüm faaliyetlerde doğanın korunmasını ve çevrenin en az oranda etkilenmesini şirket politikası olarak benimsiyor. Gaziantep’in en özel bölgelerinde "ALIŞILMIŞIN DIŞINDA" yeni yaşam alanları inşa eden ve kentte büyük yatırımlar yapan firma, çevreyi koruyan ekolojik sistemli inşaatları ile teknolojiyi takip ederek, Gaziantep halkının tercihi olmaya da devam ediyor.
thumbnail

Memonews Dergisi Kapak

Sözlere başlarken boğazımız düğüm düğüm, yüreğimiz yanık, bunca felaket, bunca acının merkezinde olmanın, tüm olanı biteni sahadan yakinen takip ederek canlı gözlerle görmenin verdiği tarifsiz burukluk ve hüzün ile dolu olduğumuzu belirtmek isterim. Hiç bir dilde, hiçbir kelimenin karşılık gelemeyeceği bu felakette hayatlarını kaybedenlere Allah (c.c.) tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi en samimi duygularımla iletmek istiyorum.
thumbnail

İbrahim Özdemir 2022 Yeni yıl Mesajı

" 2022 yılı dilerim ki tüm insanlara Sağlık, Mutluluk ve Muhabbet getirir."
thumbnail

"İş adamı Özdemir'i emniyet kemeri kurtardı"

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden İbrahim Özdemir inşaatın yönetim kurulu Başkanı İbrahim Özdemir büyük bir kazadan şans eseri emniyet kemeri sayesinde kurtuldu.
thumbnail

‘GÜVENİRLİLİĞİMİZ BİZİ ÖN PLANA ÇIKARDI’’

Güvenirliliği ile adından söz ettiren ve 12 yıldır emin adımlarla ilerleyen İbrahim Özdemir Yapı İnşaat, iş ve siyaset dünyasından önemli isimlerin katılımıyla yeni ofisinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. İbrahim Özdemir Yapı İnşaat’ın sahibi İbrahim Özdemir, “Her yıl tecrübemize tecrübe katarak emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.
thumbnail

"İbrahim Özdemir Yapı İnşaat'a Görkemli Açılış"

Gaziantep Gazetelerinde yer alan yeni ofis açılışımızın haberleri...
thumbnail

"İbrahim Özdemir 2024 Yeni yıl Mesajı"

"Bir inanca sahip olmak, insan için dileklerin yerine gelmesi açısından önem taşır."

İbrahim Özdemir Yapı İnşaat

Zamanın Ötesinde Bir
Mimarlık Anlayışı
İletişim
Bize Ulaşın.